Veckostädning i Abbekås

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Abbekås. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Abbekås samlade här. Om du bor i eller i närheten av Abbekås och vill anlita någon som städar ditt hem i Abbekås så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Abbekås. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Abbekås genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Abbekås nedan.
Annons:

Veckostädning i Abbekås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Abbekås.

Lmc Service HB
Ola Snickares v. 1
274 56 Abbekås

Annons:

Anlita städfirma i Abbekås

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Abbekås. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Abbekås så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Abbekås

I Abbekås finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Abbekås.

Abbekås är en tätort i Skivarps socken på Söderslätt i Skurups kommun. Abbekås hamn består av en yttre och en inre hamnbassäng, där den inre används av fiskarna och den yttre är till för fritidsseglare och gästbåtar. Här finns såväl hamnkrog och hotell som ett modernt tvätt/dusch/toaletthus för besökare.

Yta: 90,60 hektar
Invånarantal: 729, år 2010

Här kan du lära dig mer om Abbekås ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Abbekås

I Abbekås hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Abbekås så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Skåne.
Annons: