Veckostädning i Linghem

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Linghem. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Linghem samlade här. Om du bor i eller i närheten av Linghem och vill anlita någon som städar ditt hem i Linghem så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Linghem. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Linghem genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Linghem nedan.
Annons:

Veckostädning i Linghem

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Linghem.

Barbros Städservice
Herrbeta Norrgården
585 63 LINGHEM


Dammfritt Östergötland AB
Marmorv. 10
585 63 LINGHEM

Annons:

Anlita städfirma i Linghem

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Linghem. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Linghem så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Linghem

I Linghem finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Linghem.

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Här kan du lära dig mer om Linghem ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Linghem

I Linghem hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Linghem så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Östergötland.
Annons: