Veckostädning i Boxholm

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Boxholm. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Boxholm samlade här. Om du bor i eller i närheten av Boxholm och vill anlita någon som städar ditt hem i Boxholm så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Boxholm. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Boxholm genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Boxholm nedan.
Annons:

Veckostädning i Boxholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Boxholm.

Smuts & Puts
Blåviksv. 15
590 14 Boxholm


Agneta Jäger J. Städ- Och Allservice
Martinv. 11
590 12 Boxholm

Annons:

Anlita städfirma i Boxholm

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Boxholm. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Boxholm så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Boxholm

I Boxholm finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Boxholm.

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånarantal: 3194, år 2010

Här kan du lära dig mer om Boxholm ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Boxholm

I Boxholm hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Boxholm så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Östergötland.
Annons: