Veckostädning i Sköllersta

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Sköllersta. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Sköllersta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Sköllersta och vill anlita någon som städar ditt hem i Sköllersta så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Sköllersta. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Sköllersta genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Sköllersta nedan.
Annons:

Veckostädning i Sköllersta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Sköllersta.

Toppklass Städservice I Skruke
Skruke 145
697 94 SKÖLLERSTA


Filippa Clean
Åsenv. 12
697 74 SKÖLLERSTA

Annons:

Anlita städfirma i Sköllersta

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Sköllersta. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Sköllersta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Sköllersta

I Sköllersta finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Sköllersta.

Sköllersta är en tätort i östra delen av Hallsbergs kommun, Örebro län och kyrkbyn i Sköllersta socken. Sköllersta ligger cirka 22 km söder om Örebro. I Sköllersta finns Sköllersta kyrka, Kävesta folkhögskolaoch en låg- och mellanstadieskola - Sköllersta skola.

Yta: 164,18 hektar
Invånarantal: 1131, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sköllersta ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Sköllersta

I Sköllersta hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Sköllersta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Örebro.
Annons: