Veckostädning i Pålsboda

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Pålsboda. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Pålsboda samlade här. Om du bor i eller i närheten av Pålsboda och vill anlita någon som städar ditt hem i Pålsboda så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Pålsboda. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Pålsboda genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Pålsboda nedan.
Annons:

Veckostädning i Pålsboda

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Pålsboda.

Svensk Städtjänst KB
Skogaholmsv. 50
697 92 Pålsboda


LCB24timmar Städ
Gjuteriv. 12
697 32 Pålsboda

Annons:

Anlita städfirma i Pålsboda

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Pålsboda. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Pålsboda så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Pålsboda

I Pålsboda finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Pålsboda.

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här kan du lära dig mer om Pålsboda ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Pålsboda

I Pålsboda hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Pålsboda så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Örebro.
Annons: