Veckostädning i Örebro

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Örebro. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Örebro samlade här. Om du bor i eller i närheten av Örebro och vill anlita någon som städar ditt hem i Örebro så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Örebro. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Örebro genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Örebro nedan.
Annons:

Veckostädning i Örebro

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Örebro.

Städarn AB
Malmg. 7
703 54 örebro


Rent Hus i Örebro AB
Bergslagsg. 6
703 67 örebro


Miras Städ och Service
Prosag. 10 C
703 71 ÖREBRO


TS Hemservice
Hedvigsg. 10
702 25 ÖREBRO

Annons:

Anlita städfirma i Örebro

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Örebro. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Örebro så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Örebro

I Örebro finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du lära dig mer om Örebro ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Örebro

I Örebro hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Örebro så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Örebro.
Annons:

Orter i Sverige där du kan få hjälp med veckostädning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som har städare som kan veckostädning.