Veckostädning i Lindesberg

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Lindesberg. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Lindesberg samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lindesberg och vill anlita någon som städar ditt hem i Lindesberg så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Lindesberg. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Lindesberg genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Lindesberg nedan.
Annons:

Veckostädning i Lindesberg

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Lindesberg.

Lindesbergs Fönsterputs och Städ AB
Hallonv. 22
711 33 Lindesberg


Extreme Clean
Torphyttan Solgården 259
711 91 Lindesberg

Annons:

Anlita städfirma i Lindesberg

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Lindesberg. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Lindesberg så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Lindesberg

I Lindesberg finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lindesberg ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Lindesberg

I Lindesberg hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Lindesberg så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Örebro.
Annons: