Veckostädning i Fjugesta

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Fjugesta. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Fjugesta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Fjugesta och vill anlita någon som städar ditt hem i Fjugesta så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Fjugesta. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Fjugesta genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Fjugesta nedan.
Annons:

Veckostädning i Fjugesta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Fjugesta.

Örebro Hemstäd
Dammg. 17
716 31 FJUGESTA


Lenas Städ
Storg. 6
716 30 Fjugesta

Annons:

Anlita städfirma i Fjugesta

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Fjugesta. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Fjugesta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Fjugesta

I Fjugesta finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Fjugesta.

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

Här kan du lära dig mer om Fjugesta ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Fjugesta

I Fjugesta hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Fjugesta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Örebro.
Annons: