Veckostädning i Kumla

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kumla. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kumla samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kumla och vill anlita någon som städar ditt hem i Kumla så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kumla. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kumla genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kumla nedan.
Annons:

Veckostädning i Kumla

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kumla.

Städarn AB
Köpmang. 35
692 37 KUMLA


Troll Tinas Allservice
Hardemo-nybble 107
692 93 KUMLA


Taria Städ & Service
Balderg. 55
692 32 Kumla


Netzel Städ & Service AB
Carléns v. 6
692 72 Kumla

Annons:

Anlita städfirma i Kumla

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kumla. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kumla så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kumla

I Kumla finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kumla ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kumla

I Kumla hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kumla så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Örebro.
Annons: