Veckostädning i Vuollerim

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Vuollerim. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Vuollerim samlade här. Om du bor i eller i närheten av Vuollerim och vill anlita någon som städar ditt hem i Vuollerim så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Vuollerim. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Vuollerim genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Vuollerim nedan.
Annons:

Veckostädning i Vuollerim

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Vuollerim.

Vuollerims Catering
Kyrkv. 3
960 30 VUOLLERIM


Norrtjänst
Älvsbacka 104
960 30 VUOLLERIM

Annons:

Anlita städfirma i Vuollerim

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Vuollerim. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Vuollerim så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Vuollerim

I Vuollerim finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Vuollerim.

Vuollerim, på lulesamiska Vuolleriebme, är en tätort i Jokkmokks kommun. Vuollerim ligger vid sammanflödet av Lilla och Stora Lule älv. Näringslivet i området består idag av lokala entreprenörer, vattenkraftsunderhåll och driftarbete, tillverkningsindustri, turistföretagare och handel.

Yta: 201,95 hektar
Invånarantal: 732, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vuollerim ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Vuollerim

I Vuollerim hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Vuollerim så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: