Veckostädning i Sangis

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Sangis. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Sangis samlade här. Om du bor i eller i närheten av Sangis och vill anlita någon som städar ditt hem i Sangis så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Sangis. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Sangis genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Sangis nedan.
Annons:

Veckostädning i Sangis

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Sangis.

Firma Kent Häggström
Kyrkv. 20
952 72 Sangis

Annons:

Anlita städfirma i Sangis

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Sangis. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Sangis så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Sangis

I Sangis finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Sangis.

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sangis ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Sangis

I Sangis hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Sangis så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du kan få hjälp med veckostädning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som har städare som kan veckostädning.