Veckostädning i Porjus

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Porjus. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Porjus samlade här. Om du bor i eller i närheten av Porjus och vill anlita någon som städar ditt hem i Porjus så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Porjus. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Porjus genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Porjus nedan.
Annons:

Veckostädning i Porjus

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Porjus.

Leza Service AB
Turistg. 8
982 60 Porjus

Annons:

Anlita städfirma i Porjus

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Porjus. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Porjus så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Porjus

I Porjus finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Porjus.

Porjus är en tätort i Jokkmokks kommun, Lappland, Norrbottens län. Samhället kom till i början av 1900-talet i samband med att Porjus kraftverk byggdes här i Stora Luleälv, vid utloppet av Stora Lulevatten åren 1910-1915. Åren 1971-1982 byggdes den nya kraftstationen.

Yta: 73,83 hektar
Invånarantal: 328, år 2010

Här kan du lära dig mer om Porjus ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Porjus

I Porjus hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Porjus så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: