Veckostädning i Pajala

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Pajala. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Pajala samlade här. Om du bor i eller i närheten av Pajala och vill anlita någon som städar ditt hem i Pajala så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Pajala. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Pajala genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Pajala nedan.
Annons:

Veckostädning i Pajala

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Pajala.

Pajala Fastighetsteknik
Ruokojärviv. 4
984 31 Pajala


Miljö & Teknik i Kangos AB
Kirunav. 49
984 31 Pajala


Rantatalo, Laila
Kaunisvaara 120
984 91 Pajala

Annons:

Anlita städfirma i Pajala

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Pajala. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Pajala så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Pajala

I Pajala finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Pajala.

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du lära dig mer om Pajala ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Pajala

I Pajala hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Pajala så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: