Veckostädning i Övertorneå

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Övertorneå. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Övertorneå samlade här. Om du bor i eller i närheten av Övertorneå och vill anlita någon som städar ditt hem i Övertorneå så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Övertorneå. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Övertorneå genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Övertorneå nedan.
Annons:

Veckostädning i Övertorneå

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Övertorneå.

Norrlands Miljövård AB
070 - 674 76 63Matarengi Städservice
Sjöv. 5
957 32 övertorneå


Pieti Åkeri AB
V. Kuivakangas 333
957 92 övertorneå


Matarengi Städservice
Tallbacken 6
957 31 ÖVERTORNEÅ


Maanrakennus Ja Kuljetusliike Arvo Riekkola OY Finland Fil
Kronv. 16
957 32 övertorneå

Annons:

Anlita städfirma i Övertorneå

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Övertorneå. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Övertorneå så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Övertorneå

I Övertorneå finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Övertorneå.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du lära dig mer om Övertorneå ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Övertorneå

I Övertorneå hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Övertorneå så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: