Veckostädning i Överkalix

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Överkalix. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Överkalix samlade här. Om du bor i eller i närheten av Överkalix och vill anlita någon som städar ditt hem i Överkalix så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Överkalix. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Överkalix genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Överkalix nedan.
Annons:

Veckostädning i Överkalix

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Överkalix.

Överkalix Städ & Service
Björkholmen 19
956 92 överkalix


Vaias
Byträskv. 11
956 93 ÖVERKALIX


Flink, Matz Erik Larsson
Kangis 119
956 91 ÖVERKALIX


Samhall AB
Fabriksv. 4
956 32 överkalix


Eliasson, Karl Artur Gunnar
Vännäsv. 48
956 92 överkalix

Annons:

Anlita städfirma i Överkalix

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Överkalix. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Överkalix så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Överkalix

I Överkalix finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du lära dig mer om Överkalix ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Överkalix

I Överkalix hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Överkalix så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: