Veckostädning i Öjebyn

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Öjebyn. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Öjebyn samlade här. Om du bor i eller i närheten av Öjebyn och vill anlita någon som städar ditt hem i Öjebyn så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Öjebyn. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Öjebyn genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Öjebyn nedan.
Annons:

Veckostädning i Öjebyn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Öjebyn.

NOSAB, Norrbottens Olje & Slamsugning AB
Hammarv. 43
943 36 öjebyn


Polygon AK
Gammelstadsv. 6
943 31 ÖJEBYN


Städ & Fönsterteknik
Tuvullsgränd 6 A
943 32 öjebyn


Bothnia Städservice
Patrons Allé
943 31 ÖJEBYN


Hedkiosken
Tenorgränd 31
943 32 öjebyn


Öjebyns Kemtvätt AB
Gammelstadsvägen 5
943 31 ÖJEBYN

Annons:

Anlita städfirma i Öjebyn

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Öjebyn. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Öjebyn så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Öjebyn

I Öjebyn finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du lära dig mer om Öjebyn ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Öjebyn

I Öjebyn hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Öjebyn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: