Veckostädning i Lappträsk

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Lappträsk. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Lappträsk samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lappträsk och vill anlita någon som städar ditt hem i Lappträsk så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Lappträsk. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Lappträsk genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Lappträsk nedan.
Annons:

Veckostädning i Lappträsk

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Lappträsk.

Bäckströms Bygg & Fastighetstjänster, AB
Tandfors 37
952 96 LAPPTRÄSK

Annons:

Anlita städfirma i Lappträsk

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Lappträsk. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Lappträsk så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Lappträsk

I Lappträsk finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Lappträsk.

Lappträsk är en ort vid Länsväg 398 nordvästra delen av Haparanda kommun, Norrbotten. Orten ligger i Karl Gustavs socken, vid sjön Lappträsket. Lappträsk hade en järnvägsstation vid Haparandabanan som var i bruk 1915–1992. Stationen är belägen norr om byn, på Kukkola bys ägor.

Yta: 339,31 km
Invånarantal: 2775, år 2015

Här kan du lära dig mer om Lappträsk ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Lappträsk

I Lappträsk hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Lappträsk så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: