Veckostädning i Laisvall

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Laisvall. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Laisvall samlade här. Om du bor i eller i närheten av Laisvall och vill anlita någon som städar ditt hem i Laisvall så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Laisvall. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Laisvall genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Laisvall nedan.
Annons:

Veckostädning i Laisvall

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Laisvall.

Westin Åkeri I Laisvall Firma
Nadokv. 19
938 93 Laisvall

Annons:

Anlita städfirma i Laisvall

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Laisvall. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Laisvall så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Laisvall

I Laisvall finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Laisvall.

Laisvall är en småort i Arjeplogs kommun. Laisvall är den största orten på Arjeplogs landsbygd och var före 2005 en tätort. I Laisvall fanns tidigare blymalmsgruvan Laisvallgruvan. Gruvan var under årtionden livsnerven och den största arbetsgivaren på orten men sedan den lades ner 2001 har orten cirka 100 fasta boende.

Yta: 49 hektar
Invånarantal: 105, år 2010

Här kan du lära dig mer om Laisvall ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Laisvall

I Laisvall hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Laisvall så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: