Veckostädning i Karesuando

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Karesuando. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Karesuando samlade här. Om du bor i eller i närheten av Karesuando och vill anlita någon som städar ditt hem i Karesuando så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Karesuando. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Karesuando genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Karesuando nedan.
Annons:

Veckostädning i Karesuando

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Karesuando.

Sören Mämmi
Saivomuotka 233
980 16 KARESUANDO

Annons:

Anlita städfirma i Karesuando

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Karesuando. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Karesuando så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Karesuando

I Karesuando finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Karesuando.

Karesuando är en tätort i Kiruna kommun. Karesuando ligger vid Muonio älv som utgör gräns mellan Sverige och Finland. På den finländska sidan ligger systersamhället Kaaresuvanto. Bron över älven öppnades år 1980. Karesuando är Sveriges nordligaste tätort och ligger 18 mil nordost om Kiruna.

Yta: 93,49 hektar
Invånarantal: 303, år 2010

Här kan du lära dig mer om Karesuando ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Karesuando

I Karesuando hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Karesuando så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: