Veckostädning i Kalix

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kalix. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kalix samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kalix och vill anlita någon som städar ditt hem i Kalix så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kalix. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kalix genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kalix nedan.
Annons:

Veckostädning i Kalix

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kalix.

Städa Direkt i Kalix AB
Köpmannag. 12 A
952 34 Kalix


Knabb, Skog och Maskin
Hällfors 49
952 94 Kalix


Kalix Miljöteam AB
Hallonstigen 29
952 41 Kalix


Städar På Direkten I Norr
Ekorrstigen 39
952 42 KALIX


Bothnia Städservice
Brödrag. 11
952 33 KALIX

Annons:

Anlita städfirma i Kalix

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kalix. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kalix så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kalix

I Kalix finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kalix ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kalix

I Kalix hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kalix så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: