Veckostädning i Jokkmokk

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Jokkmokk. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Jokkmokk samlade här. Om du bor i eller i närheten av Jokkmokk och vill anlita någon som städar ditt hem i Jokkmokk så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Jokkmokk. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Jokkmokk genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Jokkmokk nedan.
Annons:

Veckostädning i Jokkmokk

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Jokkmokk.

Hedlunds Bilfrakt AB
Vaikijaurv. 13
962 32 JOKKMOKK


Stenman, Marina
Wolfsg. 21
962 32 JOKKMOKK


Xindra Alltjänst
Harrstigen 36
962 33 Jokkmokk


Korona-Städservice AB
Klockarv. 26 B
962 32 JOKKMOKK


Merina Service AB
Wolfsg. 21
962 32 JOKKMOKK

Annons:

Anlita städfirma i Jokkmokk

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Jokkmokk. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Jokkmokk så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Jokkmokk

I Jokkmokk finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Jokkmokk.

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Här kan du lära dig mer om Jokkmokk ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Jokkmokk

I Jokkmokk hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Jokkmokk så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: