Veckostädning i Hortlax

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Hortlax. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Hortlax samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hortlax och vill anlita någon som städar ditt hem i Hortlax så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Hortlax. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Hortlax genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Hortlax nedan.
Annons:

Veckostädning i Hortlax

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Hortlax.

Hortlax Maskinstation
Markv. 14
944 31 HORTLAX

Annons:

Anlita städfirma i Hortlax

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Hortlax. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Hortlax så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Hortlax

I Hortlax finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hortlax ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Hortlax

I Hortlax hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Hortlax så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: