Veckostädning i Harads

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Harads. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Harads samlade här. Om du bor i eller i närheten av Harads och vill anlita någon som städar ditt hem i Harads så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Harads. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Harads genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Harads nedan.
Annons:

Veckostädning i Harads

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Harads.

Bykraft
Edeborgsv. 2
960 24 Harads

Annons:

Anlita städfirma i Harads

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Harads. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Harads så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Harads

I Harads finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Harads.

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånarantal: 501, år 2010

Här kan du lära dig mer om Harads ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Harads

I Harads hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Harads så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du kan få hjälp med veckostädning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som har städare som kan veckostädning.