Veckostädning i Haparanda

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Haparanda. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Haparanda samlade här. Om du bor i eller i närheten av Haparanda och vill anlita någon som städar ditt hem i Haparanda så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Haparanda. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Haparanda genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Haparanda nedan.
Annons:

Veckostädning i Haparanda

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Haparanda.

Hälsokost I Haparanda AB
N. Esplanaden 8
953 31 HAPARANDA


Christer Holm
Salmis Stugv. 11
953 92 Haparanda


Iss Facility Services AB
Norrmalmsv. 2
953 34 Haparanda


Haparanda Städservice
Kranv. 3
953 33 HAPARANDA


Mirkkus Städhjälp Siivouspalvelu
Kukkola 254
953 91 HAPARANDA

Annons:

Anlita städfirma i Haparanda

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Haparanda. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Haparanda så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Haparanda

I Haparanda finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Haparanda.

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här kan du lära dig mer om Haparanda ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Haparanda

I Haparanda hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Haparanda så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: