Veckostädning i Gunnarsbyn

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Gunnarsbyn. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Gunnarsbyn samlade här. Om du bor i eller i närheten av Gunnarsbyn och vill anlita någon som städar ditt hem i Gunnarsbyn så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Gunnarsbyn. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Gunnarsbyn genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Gunnarsbyn nedan.
Annons:

Veckostädning i Gunnarsbyn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Gunnarsbyn.

HB B O E Städservice
Hallonv. 9
961 97 GUNNARSBYN

Annons:

Anlita städfirma i Gunnarsbyn

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Gunnarsbyn. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Gunnarsbyn så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Gunnarsbyn

I Gunnarsbyn finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Gunnarsbyn.

Gunnarsbyn är en småort i Bodens kommun vid Råne älv, cirka fyra mil norr om centralorten Boden och sju mil norr om Luleå. Fram till slutet av 1960-talet ingick Gunnarsbyn i dåvarande Råneå landskommun. Gunnarsbyn är "huvudort" för ett antal byar utmed Råne älv, med ett par butiker, en obemannad mack, kyrka, skola, biblioteksfilial samt daghem.

Yta: 79 hektar
Invånarantal: 146, år 2010

Här kan du lära dig mer om Gunnarsbyn ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Gunnarsbyn

I Gunnarsbyn hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Gunnarsbyn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: