Veckostädning i Gammelstad

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Gammelstad. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Gammelstad samlade här. Om du bor i eller i närheten av Gammelstad och vill anlita någon som städar ditt hem i Gammelstad så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Gammelstad. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Gammelstad genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Gammelstad nedan.
Annons:

Veckostädning i Gammelstad

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Gammelstad.

Artic Entreprenad AB
070 - 269 39 00Anderssons Lastmaskiner S-A AB
Hässjestigen 2
954 35 GAMMELSTAD


Röckner, Börje
Tingsv. 19
954 32 Gammelstad


Luleå Lunchrumsservice
Mariebergsv. 77
954 32 Gammelstad

Annons:

Anlita städfirma i Gammelstad

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Gammelstad. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Gammelstad så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Gammelstad

I Gammelstad finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du lära dig mer om Gammelstad ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Gammelstad

I Gammelstad hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Gammelstad så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: