Veckostädning i Gällivare

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Gällivare. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Gällivare samlade här. Om du bor i eller i närheten av Gällivare och vill anlita någon som städar ditt hem i Gällivare så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Gällivare. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Gällivare genom att du kontaktar någon av våra 7 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Gällivare nedan.
Annons:

Veckostädning i Gällivare

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Gällivare.

Norrlands Miljövård AB
Lasarettsg. 20
982 32 GÄLLIVARE


Help I Gällivare AB
Vuoskojärviv. 11
982 38 GÄLLIVARE


Kristinas Städservice
Flöjtslingan 12
982 35 Gällivare


Corvara Industri- och skadeservice AB
Bilv. 4
982 38 GÄLLIVARE


Iss Facility Services AB
Källg. 14
982 34 GÄLLIVARE


Ryngmark, Stefan
Blåbärsv. 5
982 35 Gällivare


M T N AB, Miljöteknik i Norrland AB
Betongv. 11
982 38 GÄLLIVARE

Annons:

Anlita städfirma i Gällivare

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Gällivare. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Gällivare så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Gällivare

I Gällivare finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Gällivare.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du lära dig mer om Gällivare ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Gällivare

I Gällivare hittade vi sammanlagt 7 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Gällivare så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Norrbotten.
Annons: