Veckostädning i Lessebo

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Lessebo. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Lessebo samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lessebo och vill anlita någon som städar ditt hem i Lessebo så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Lessebo. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Lessebo genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Lessebo nedan.
Annons:

Veckostädning i Lessebo

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Lessebo.

Lessebo Städ & Fix
Ågatan 18
360 50 LESSEBO


Agnieta Städ
Ågatan 11
360 50 LESSEBO


Camilla Hempel
Ågatan 18
360 50 LESSEBO


Lessebo Städservice
Dammg. 18
360 50 LESSEBO


Lessebo Kommun
Åkerhultsv. 8
360 50 LESSEBO


Camillas Städ&Fix AB
Norrg. 5
360 50 LESSEBO

Annons:

Anlita städfirma i Lessebo

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Lessebo. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Lessebo så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Lessebo

I Lessebo finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Lessebo.

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lessebo ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Lessebo

I Lessebo hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Lessebo så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Kronoberg.
Annons: