Veckostädning i Lenhovda

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Lenhovda. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Lenhovda samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lenhovda och vill anlita någon som städar ditt hem i Lenhovda så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Lenhovda. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Lenhovda genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Lenhovda nedan.
Annons:

Veckostädning i Lenhovda

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Lenhovda.

Firma Denise Karlsson
Ekg. 3 B
360 73 Lenhovda


Tornberg, Anders
Kylleskruv 5
360 73 Lenhovda

Annons:

Anlita städfirma i Lenhovda

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Lenhovda. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Lenhovda så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Lenhovda

I Lenhovda finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Lenhovda.

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lenhovda ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Lenhovda

I Lenhovda hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Lenhovda så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Kronoberg.
Annons:

Orter i Sverige där du kan få hjälp med veckostädning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som har städare som kan veckostädning.