Veckostädning i Lagan

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Lagan. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Lagan samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lagan och vill anlita någon som städar ditt hem i Lagan så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Lagan. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Lagan genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Lagan nedan.
Annons:

Veckostädning i Lagan

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Lagan.

Jm Allservice
Linnég. 15
341 50 Lagan


Alltjänst Tina
Fallnaveka Norregård 1
341 52 Lagan

Annons:

Anlita städfirma i Lagan

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Lagan. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Lagan så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Lagan

I Lagan finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Lagan.

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lagan ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Lagan

I Lagan hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Lagan så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Kronoberg.
Annons: