Veckostädning i Vena

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Vena. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Vena samlade här. Om du bor i eller i närheten av Vena och vill anlita någon som städar ditt hem i Vena så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Vena. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Vena genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Vena nedan.
Annons:

Veckostädning i Vena

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Vena.

Ängsbacken Entreprenad AB
Basebov. 2 A
577 90 Vena

Annons:

Anlita städfirma i Vena

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Vena. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Vena så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Vena

I Vena finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Vena.

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Yta: 79,15 hektar
Invånarantal: 367, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vena ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Vena

I Vena hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Vena så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Kalmar.
Annons: