Veckostädning i Ljungbyholm

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Ljungbyholm. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Ljungbyholm samlade här. Om du bor i eller i närheten av Ljungbyholm och vill anlita någon som städar ditt hem i Ljungbyholm så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Ljungbyholm. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Ljungbyholm genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Ljungbyholm nedan.
Annons:

Veckostädning i Ljungbyholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Ljungbyholm.

BLÅSTÄD
Pilsmålav. 2
388 93 Ljungbyholm


Kalmarsunds Hetvattentvätt
Råby 304
388 92 LJUNGBYHOLM


Kalmarsunds Hetvattentvätt AB
Råby 304
388 92 LJUNGBYHOLM

Annons:

Anlita städfirma i Ljungbyholm

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Ljungbyholm. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Ljungbyholm så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Ljungbyholm

I Ljungbyholm finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Ljungbyholm.

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ljungbyholm ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Ljungbyholm

I Ljungbyholm hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Ljungbyholm så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Kalmar.
Annons: