Veckostädning i Läckeby

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Läckeby. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Läckeby samlade här. Om du bor i eller i närheten av Läckeby och vill anlita någon som städar ditt hem i Läckeby så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Läckeby. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Läckeby genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Läckeby nedan.
Annons:

Veckostädning i Läckeby

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Läckeby.

Eufemia Nött & Nytt
Kennelv. 5
395 97 Läckeby

Annons:

Anlita städfirma i Läckeby

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Läckeby. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Läckeby så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Läckeby

I Läckeby finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Läckeby.

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du lära dig mer om Läckeby ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Läckeby

I Läckeby hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Läckeby så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Kalmar.
Annons: