Veckostädning i Hjorted

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Hjorted. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Hjorted samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hjorted och vill anlita någon som städar ditt hem i Hjorted så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Hjorted. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Hjorted genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Hjorted nedan.
Annons:

Veckostädning i Hjorted

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Hjorted.

Djurstedts Entreprenad I Getterum
Getterum Hagen 1
593 73 HJORTED

Annons:

Anlita städfirma i Hjorted

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Hjorted. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Hjorted så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Hjorted

I Hjorted finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Hjorted.

Hjorted är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län och kyrkby i Hjorteds socken. Hjorted ligger vid den väg som en gång var riksväg 4, vid sjön Hjorten. Vid ett smalt sund anlades en bro här redan på medeltiden och ett litet kyrksamhälle växte upp norr om bron.

Yta: 60,05 hektar
Invånarantal: 323, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hjorted ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Hjorted

I Hjorted hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Hjorted så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Kalmar.
Annons: