Veckostädning i Gamleby

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Gamleby. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Gamleby samlade här. Om du bor i eller i närheten av Gamleby och vill anlita någon som städar ditt hem i Gamleby så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Gamleby. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Gamleby genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Gamleby nedan.
Annons:

Veckostädning i Gamleby

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Gamleby.

Annes Städ & Hemservice
Stenserum Haga 2
594 92 Gamleby


Kenneth PerssonS Entreprenad
Björnsholmsv. 4
594 93 GAMLEBY

Annons:

Anlita städfirma i Gamleby

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Gamleby. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Gamleby så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Gamleby

I Gamleby finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Gamleby.

Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Yta: 317,87 hektar
Invånarantal: 2775, år 2010

Här kan du lära dig mer om Gamleby ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Gamleby

I Gamleby hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Gamleby så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Kalmar.
Annons:

Orter i Sverige där du kan få hjälp med veckostädning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som har städare som kan veckostädning.