Veckostädning i Figeholm

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Figeholm. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Figeholm samlade här. Om du bor i eller i närheten av Figeholm och vill anlita någon som städar ditt hem i Figeholm så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Figeholm. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Figeholm genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Figeholm nedan.
Annons:

Veckostädning i Figeholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Figeholm.

Multiteknik Anders Svensson
Allég. 19
572 75 FIGEHOLM

Annons:

Anlita städfirma i Figeholm

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Figeholm. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Figeholm så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Figeholm

I Figeholm finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Figeholm.

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här kan du lära dig mer om Figeholm ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Figeholm

I Figeholm hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Figeholm så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Kalmar.
Annons: