Veckostädning i Färjestaden

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Färjestaden. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Färjestaden samlade här. Om du bor i eller i närheten av Färjestaden och vill anlita någon som städar ditt hem i Färjestaden så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Färjestaden. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Färjestaden genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Färjestaden nedan.
Annons:

Veckostädning i Färjestaden

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Färjestaden.

Body Care I Kalmar AB
Brostorp 414
386 95 Färjestaden


Marlenas Hemservice
Skogsby 115
386 93 Färjestaden

Annons:

Anlita städfirma i Färjestaden

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Färjestaden. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Färjestaden så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Färjestaden

I Färjestaden finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du lära dig mer om Färjestaden ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Färjestaden

I Färjestaden hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Färjestaden så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Kalmar.
Annons: