Veckostädning i Lekeryd

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Lekeryd. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Lekeryd samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lekeryd och vill anlita någon som städar ditt hem i Lekeryd så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Lekeryd. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Lekeryd genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Lekeryd nedan.
Annons:

Veckostädning i Lekeryd

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Lekeryd.

Complett Service Jönköping AB
Signesbo 27
561 95 Lekeryd


Landsbygdsfixarna AB
Södra v. 7
561 96 LEKERYD

Annons:

Anlita städfirma i Lekeryd

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Lekeryd. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Lekeryd så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Lekeryd

I Lekeryd finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Lekeryd.

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Yta: 69,95 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lekeryd ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Lekeryd

I Lekeryd hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Lekeryd så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Jönköping.
Annons: