Veckostädning - Backes Häst & Service i Vemdalen

Annons:
Backes Häst & Service i Vemdalen är en städfirma eller veckostädare som arbetar med att kontinuerligt städa hem eller flyttstädningar som kan hjälpa dig med det mesta du kan tänkas behöva. Backes Häst & Service kan till exempel hjälpa dig få hemmet kontinuerligt dammat och städat i Vemdalen eller göra mer djupgående städning när man behöver en storstädning. Backes Häst & Service är en av flera veckostädare i Vemdalen som du kan anlita när du behöver någon som tar hand om ditt hem.
Annons:

Kontakta Backes Häst & Service i Vemdalen, kan veckostädning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till städfirman Backes Häst & Service i Vemdalen som kan hjälpa dig med veckostädning.

Backes Häst & Service
Skomakarg. 5
840 92 VEMDALEN
070 - 329 75 92


Vägbeskrivning och karta till städföretaget Backes Häst & Service i Vemdalen

Om du behöver karta och vägbeskrivning till städföretaget Backes Häst & Service i Vemdalen så hittar du det nedan:


Annons:

Pris på veckostädning i Vemdalen

Utbud och pris kan variera kraftig mellan Backes Häst & Service och andra veckostädare. Det kan handla om exakt vad du är ute efter för form av städning. Därför är det viktigt att du tar reda på utbud och priser hos andra veckostädare i Vemdalen och i Jämtland län. På så sätt kan du minska risken för att få en dålig deal av din städare i Vemdalen och istället få en som gör precis det du är ute efter och för ett bra pris.
Annons:


Kommenterat om Backes Häst & Service i Vemdalen