Veckostädning i Stugun

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Stugun. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Stugun samlade här. Om du bor i eller i närheten av Stugun och vill anlita någon som städar ditt hem i Stugun så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Stugun. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Stugun genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Stugun nedan.
Annons:

Veckostädning i Stugun

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Stugun.

Forsbergs Åkeri, Bernt
Stuguv. 9
830 76 Stugun


Allservice i Östersund AB
Svartbäcken 102
830 76 Stugun

Annons:

Anlita städfirma i Stugun

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Stugun. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Stugun så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Stugun

I Stugun finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Stugun.

Stugun är en tätort i Ragunda kommun och kyrkbyn i Stuguns socken Jämtlands län, belägen vid Indalsälven cirka 5 mil öster om Östersund. Stugun ligger mellan älvens strand och Stugubergets lodräta vägg, just där riksväg 87 mellan Östersund och Sollefteå korsar älven.

Yta: 124,09 hektar
Invånarantal: 659, år 2010

Här kan du lära dig mer om Stugun ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Stugun

I Stugun hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Stugun så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Jämtland.
Annons: