Veckostädning i Strömsund

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Strömsund. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Strömsund samlade här. Om du bor i eller i närheten av Strömsund och vill anlita någon som städar ditt hem i Strömsund så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Strömsund. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Strömsund genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Strömsund nedan.
Annons:

Veckostädning i Strömsund

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Strömsund.

Henry Terning
Gubbhögen 640
833 96 Strömsund


Eriksson, Bernt Allan
Siljeåsen 670
833 96 Strömsund

Annons:

Anlita städfirma i Strömsund

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Strömsund. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Strömsund så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Strömsund

I Strömsund finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Strömsund.

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här kan du lära dig mer om Strömsund ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Strömsund

I Strömsund hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Strömsund så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Jämtland.
Annons: