Veckostädning i Oviken

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Oviken. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Oviken samlade här. Om du bor i eller i närheten av Oviken och vill anlita någon som städar ditt hem i Oviken så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Oviken. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Oviken genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Oviken nedan.
Annons:

Veckostädning i Oviken

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Oviken.

Z-Service
Viken 234
830 24 OVIKEN


Bröderna Erikssons I Hovermo AB
Hovermo 204
830 24 OVIKEN


Städet Berg/Östersund
Sölvbacken 643
830 24 OVIKEN

Annons:

Anlita städfirma i Oviken

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Oviken. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Oviken så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Oviken

I Oviken finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Oviken.

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Här kan du lära dig mer om Oviken ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Oviken

I Oviken hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Oviken så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Jämtland.
Annons: