Veckostädning - Skorstensfolket Östersund AB i Östersund

Annons:
Skorstensfolket Östersund AB i Östersund är en städfirma eller veckostädare som arbetar med att kontinuerligt städa hem eller flyttstädningar som kan hjälpa dig med det mesta du kan tänkas behöva. Skorstensfolket Östersund AB kan till exempel hjälpa dig få hemmet kontinuerligt dammat och städat i Östersund eller göra mer djupgående städning när man behöver en storstädning. Skorstensfolket Östersund AB är en av flera veckostädare i Östersund som du kan anlita när du behöver någon som tar hand om ditt hem.
Annons:

Kontakta Skorstensfolket Östersund AB i Östersund, kan veckostädning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till städfirman Skorstensfolket Östersund AB i Östersund som kan hjälpa dig med veckostädning.

Skorstensfolket Östersund AB
Stuguv. 2 A
831 36 östersund
070 - 270 65 31


Vägbeskrivning och karta till städföretaget Skorstensfolket Östersund AB i Östersund

Om du behöver karta och vägbeskrivning till städföretaget Skorstensfolket Östersund AB i Östersund så hittar du det nedan:


Annons:

Pris på veckostädning i Östersund

Utbud och pris kan variera kraftig mellan Skorstensfolket Östersund AB och andra veckostädare. Det kan handla om exakt vad du är ute efter för form av städning. Därför är det viktigt att du tar reda på utbud och priser hos andra veckostädare i Östersund och i Jämtland län. På så sätt kan du minska risken för att få en dålig deal av din städare i Östersund och istället få en som gör precis det du är ute efter och för ett bra pris.
Annons:


Kommenterat om Skorstensfolket Östersund AB i Östersund