Veckostädning i Offerdal

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Offerdal. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Offerdal samlade här. Om du bor i eller i närheten av Offerdal och vill anlita någon som städar ditt hem i Offerdal så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Offerdal. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Offerdal genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Offerdal nedan.
Annons:

Veckostädning i Offerdal

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Offerdal.

Staf, Eva
Lungret 124
830 51 Offerdal


Kaxås Städ
Övre Kaxås 21
830 51 Offerdal


Orrda AB
Olden 4111
OFFERDAL

Annons:

Anlita städfirma i Offerdal

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Offerdal. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Offerdal så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Offerdal

I Offerdal finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Offerdal.

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan du lära dig mer om Offerdal ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Offerdal

I Offerdal hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Offerdal så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Jämtland.
Annons: