Veckostädning i Lit

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Lit. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Lit samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lit och vill anlita någon som städar ditt hem i Lit så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Lit. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Lit genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Lit nedan.
Annons:

Veckostädning i Lit

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Lit.

Fjäls Åkeri & Bygg AB
Fjäl 120
836 91 Lit


Åkeri Huskut Bra AB
S. Söre 195
836 91 Lit

Annons:

Anlita städfirma i Lit

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Lit. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Lit så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Lit

I Lit finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Lit.

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lit ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Lit

I Lit hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Lit så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Jämtland.
Annons: