Veckostädning i Krokom

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Krokom. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Krokom samlade här. Om du bor i eller i närheten av Krokom och vill anlita någon som städar ditt hem i Krokom så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Krokom. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Krokom genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Krokom nedan.
Annons:

Veckostädning i Krokom

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Krokom.

K L Hemtjänst
Aspås-böle 206
835 92 Krokom

Annons:

Anlita städfirma i Krokom

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Krokom. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Krokom så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Krokom

I Krokom finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du lära dig mer om Krokom ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Krokom

I Krokom hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Krokom så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Jämtland.
Annons: