Veckostädning i Kälarne

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kälarne. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kälarne samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kälarne och vill anlita någon som städar ditt hem i Kälarne så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kälarne. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kälarne genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kälarne nedan.
Annons:

Veckostädning i Kälarne

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kälarne.

Bloms Åkeri & Maskin AB
Kapellv. 10
840 64 Kälarne


Arvidssons Åkeri I Kälarne AB
Söderv. 28 B
840 64 Kälarne


Ctl Städ- & Allservice
HÄLLESJÖ ÅSEN
840 64 Kälarne

Annons:

Anlita städfirma i Kälarne

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kälarne. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kälarne så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kälarne

I Kälarne finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kälarne.

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kälarne ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kälarne

I Kälarne hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kälarne så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Jämtland.
Annons: