Veckostädning i Järpen

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Järpen. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Järpen samlade här. Om du bor i eller i närheten av Järpen och vill anlita någon som städar ditt hem i Järpen så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Järpen. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Järpen genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Järpen nedan.
Annons:

Veckostädning i Järpen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Järpen.

Anjas Städservice AB
Svensta 119
830 05 Järpen


Ove Forss
Huså Pettersv. 16
830 05 Järpen

Annons:

Anlita städfirma i Järpen

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Järpen. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Järpen så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Järpen

I Järpen finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Järpen.

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Här kan du lära dig mer om Järpen ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Järpen

I Järpen hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Järpen så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Jämtland.
Annons: