Veckostädning i Funäsdalen

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Funäsdalen. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Funäsdalen samlade här. Om du bor i eller i närheten av Funäsdalen och vill anlita någon som städar ditt hem i Funäsdalen så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Funäsdalen. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Funäsdalen genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Funäsdalen nedan.
Annons:

Veckostädning i Funäsdalen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Funäsdalen.

Fröken Rut I Funäsdalen AB
Söromsjön 203
840 95 FUNÄSDALEN


Städservice Rent Hus
Torpstigen 14
840 95 FUNÄSDALEN


Alf Siljeströms Åkeri AB
Vallarv. 20
840 95 FUNÄSDALEN

Annons:

Anlita städfirma i Funäsdalen

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Funäsdalen. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Funäsdalen så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Funäsdalen

I Funäsdalen finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Funäsdalen.

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Här kan du lära dig mer om Funäsdalen ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Funäsdalen

I Funäsdalen hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Funäsdalen så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Jämtland.
Annons: