Veckostädning i Frösön

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Frösön. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Frösön samlade här. Om du bor i eller i närheten av Frösön och vill anlita någon som städar ditt hem i Frösön så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Frösön. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Frösön genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Frösön nedan.
Annons:

Veckostädning i Frösön

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Frösön.

Norrlands Miljövård AB
Byv. 31 Hus 31 F
832 45 FRÖSÖN


Tomas Måleri
Frösöv. 32 B
832 43 FRÖSÖN


Östersunds Städservice
Hornsg. 23
832 42 Frösön


Sanerarna i Östersund AB
Lövstav. 1
832 96 FRÖSÖN


Britts Städ & Hemservice AB
Hornsg. 23
832 42 Frösön

Annons:

Anlita städfirma i Frösön

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Frösön. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Frösön så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Frösön

I Frösön finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Frösön.

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Här kan du lära dig mer om Frösön ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Frösön

I Frösön hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Frösön så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Jämtland.
Annons: